Blogglandskapet.

CeciliaHenrika har startat en ny blogg. Varför, kan man fråga sig, eftersom hon redan kontinuerligt uppdaterar en par andra, inhemska. Nyfikenhet, kanske. Eller bara rent intresse, bloggar är nämligen något av en fascination för CeciliaHenrika. För visst är det väl något häftigt med ett fenomen som gör att människor, helt frivilligt, lägger ut sina privata alster i det offentliga? Förut skrev man dagbok, som man inte bara hade lås på, utan som man också ofta gömde undan. Den var privat, ens eget alster. Idag skriver man gladeligen om stort & smått, privat & allmänt och hänger ut det på det globala system som gör att människor över hela jorden kan nå det?

Kom inte och säg att inte det är intressant, för det är det. Bloggande är ett fenomen. Ett fenomen som bara växer och växer, och som inte alls är obetydligt. Bloggande har visat sig vara ett effektivt sätt för bl.a.  företag att enkelt och billigt nå ut till de stora massorna. Gratis worldwide marknadsföring, ja tack.

CeciliaHenrika har just precis påbörjat skrivandet av sin kandidatavhandling i sociologi. Vad den handlar om? Bloggar förstås :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback